In het kort

Het bQuind traineeship programma is een unieke mogelijkheid voor ICT starters zich te verdiepen in processen en architectuur.

In een periode van ruim een jaar wordt je klaargestoomd als consultant op het gebied van Business Process Management, Enterprise Architectuur of Process (data) mining. Hierbij krijg je de keuze uit vele vakinhoudelijke trainingen en krijg je opleidingen gericht op je consultancy vaardigheden. TIjdens dit jaar kun je aan gegarandeerd aan de slag in functies als procesverbeter consultant, proces (data) analist en architectuur consultant bij een van onze opdrachtgevers. Je hebt dus 100% garantie op een leuke klus in je eerste jaar. Tijdens dit jaar zul je verschillende uitdagende projecten en opdrachten uitvoeren. Zo krijg je een goed beeld van waar je interesses en capaciteiten liggen.

Na dit jaar kun je in dienst treden bij één van onze opdrachtgevers. Onze opdrachtgevers zijn actief in het financiële- en overheidsdomein.

Hoe verloopt het traject?

  1. Je start met een 2 maanden durende breed opgezette opleiding. Daarnaast is er veel aandacht voor je consultancy vaardigheden. Tevens maak je kennis met je toekomstige opdrachtgever. Zo kun je waar nodig gericht aanvullende opleidingen volgen.

  2. Na deze 2 maanden heb je een gegarandeerde inzet bij een van onze opdrachtgevers. In de tussentijd blijf je trainingen volgen die aansluiten bij je opdracht.

  3. Tijdens je opdracht wordt je continue ondersteund door je collega's van bQuind. Daarnaast doe je mee aan alle leuke en inspirerende bQuind uitjes en aan de activiteiten georganiseerd door je opdrachtgever.

  4. Na ruim een jaar sluit je het traject af. Waneer zowel jijzelf als de opdrachtgever verder willen kun je in dienst treden bij de opdrachtgever.

Wat kun je verwachten?

Naast een uitdagend traineeship traject en leuke collega’s regelen we ook een goed salaris, indien nodig je lease auto, een telefoon en laptop. Bij een tevreden afronding van het traject krijg je ook nog een stevige bonus mee. Daarnaast gaan we met z’n allen jaarlijks een weekendje zeilen en een weekendje skieen. We maken er een tijd van om niet snel te vergeten!

Opdrachtgevers

Momenteel bieden we een uitdagend traineeship aan bij het Ministerie van Defensie.

Hierbij kom je te werken voor de Defensie Materieel Organisatie (DMO).  De DMO ondersteunt de verschillende krijgsmachtonderdelen bij de aan- en verkoop van materiaal, instandhouding, logistiek en IT-dienstverlening. Denk daarbij aan aanschaf en instandhouding van onderzeeboten, vliegtuigen en landvoertuigen, maar ook het aanleveren van brandstof, munitie en kleding.

In jouw functie ben jij de aanjager om IT-toepassingen binnen Defensie zo goed en snel mogelijk te leveren. Defensie is hierbij gericht op zoek naar trainees met interesse in of affiniteit met ICT. Waar de trainees zich verder willen verdiepen in de technische en functionele kant van procesverbetering en ICT architectuur.

Meer over Defensie

Defensie zet zich in voor de belangen, welvaart en vrijheid van Nederland. Defensie is daarbij dagelijks actief in binnen- en buitenland. Defensie is een van de grootste werkgevers van Nederland en vertoont overeenkomsten met een groot bedrijf. De operationele commando's (zee-, land- en luchtstrijdkrachten), de Marechaussee, het DOSCO en de DMO lijken op werkmaatschappijen.

Wat vragen we aan jou?

We zoeken leuke collega’s met affiniteit voor ICT. Heb je een HBO/WO opleiding of ben je die aan het afronden?  Ben je bereid om hard te werken en veel te leren? Dan lijkt het ons leuk eens nader kennis te maken. Neem hiervoor vrijblijvend contact op:

info@bquind.com

+31 88 696 60 00

Over bQuind

bQuind is een bedrijf dat zich toelegt op procesoptimalisatie en architectuurvraagstukken. Kunnen processen beter, slimmer, sneller, effectiever ingericht worden? Heeft een organisatie volledig inzicht in procesvoering, zowel op strategisch, tactisch en operationeel niveau?

bQuind helpt organisaties met het vinden van een antwoord op deze vragen, en implementeert de oplossingen passend bij deze antwoorden. bQuind is een jong bedrijf met een open en ambitieuze cultuur. We voeren opdrachten uit voor organisaties zoals ASML, Canon, alle grote Nederlandse banken, diverse Ministeries, universiteiten en verzekeraars.