Skip to main content

bQuind levert met Appian digitalisering van bedrijfsprocessen (in Dutch).

bQuind is partner van Appian voor het leveren van oplossingen waarmee snel en eenvoudig bedrijfsprocessen kunnen worden geoptimaliseerd en gedigitaliseerd.

Het Appian platform bestaat uit een low-code ontwikkelomgeving voor procesautomatisering. Daarnaast biedt het veel mogelijkheden door geïntegreerde Robotic Process Automation (RPA) en AI toepassingen.

Hiermee is bQuind in staat om haar klanten nog beter te helpen met het snel en eenvoudig digitaliseren van bedrijfsprocessen. En met het aansluiten van gedigitaliseerde processen in de algehele bedrijfsarchitectuur.

De oplossing werkt eenvoudig. Appian beschikt over een Business Process Management laag waarin de bedrijfsprocessen vastgelegd of geïmporteerd worden vanuit bestaande BPM platformen. De procesmodellen worden vervolgens verrijkt met informatie over bestaande IT componenten als services, dataobjecten en applicatiefuncties. Hiermee ontstaat een gecontroleerde omgeving waarin Appian procestaken overneemt.

Deze proces taken en ook de niet door Appian uitgevoerde taken in het proces worden vervolgens gemonitored, gecontroleerd en inzichtelijk gemaakt.

Aanpassingen van het proces vanuit optimalisatie, business rules wijzigingen, compliancy of strategische keuze is vervolgens snel en doeltreffend uit te voeren.

Het unieke van deze oplossing is dat de data zich in de bronnen bevindt en niet wordt gedupliceerd. Dit levert snelheid op in digitalisering en het behoud van de opgebouwde informatie- en databronnen. Zodoende kan met een beperkt budget snel resultaat worden gehaald.

 

Automatisering van bedrijfsprocessen en digitalisering gaan hiermee wel 20 keer sneller dan conventionele methodes. Bovendien is bQuind in staat om te zorgen voor daadwerkelijk efficiënte en effectieve gedigitaliseerde processen.

bQuind is betrokken geweest bij de Appian uitrol binnen een grote bank in Europa. Daarnaast heeft het haar eigen Service Ticketing systeem (Qb) gerealiseerd met Appian. Tevens is bQuind betrokken bij de Appian oplossing voor banken en kredietverstrekkers om zo aan de regels rondom Covid-19 gerelateerde kredietverstrekkingen te voldoen. Hierbij kan worden gedacht aan de validatie, uitvoering en organisatie van regelingen zoals BMKB-C en GO-C.

Indien u vrijblijvend meer informatie wenst over onze Appian oplossingen of eens zelf wil ervaren wat de kracht van de bQuind Appian oplossing is, neem dan contact met ons op, wij leggen u dat graag tijdens een gesprek uit!

Contact us

Gooimeer 5 1411DD Naarden
The Netherlands
+31 88 696 6000

    We care about your privacy. By submitting this form, you confirm that you agree to the processing of your personal data by bQuind as described in the Privacy Statement.